Disse vinner kake

Jeg var så heldig å vinne Hele Norge Baker sin konkurranse på Facebook takket være dere som stemte frem bildet av min Oreoiskake. Det er jeg veldig takknemlig for, og jeg annonserte i løpet av konkurransen at jeg ville trekke ut 5 av de som stemte meg frem, og gi de en kake, eller en annen fin premie om den måtte sendes i posten. Photo 28.05.14 22 45 49

 

Nå har jeg trukket 5 vinnere (ved hjelp av random.org), og disse ble:

  • Anja Marie Eriksen Bondø
  • Mona Werness
  • Leif Morten Eide Johansen
  • Kaja Gundersen
  • Askil Aune

vinnere-smedstua

Vinnerne vil bli kontaktet.

En tanke om “Disse vinner kake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: