Lappelek

Da har vi laget en lek til bursdagen. Vi har redesignet er valnøttboks til å ha lapper i. Så har vi laget lapper med spørsmål og små gjøremål for å ha i boksen. Her skal barna trekke hver sin lapp og svare på spørsmålet og gjøre aktiviteten som de trekker.

20140329-130447.jpg

Dette ble kjempepopulært, og barna ville gjerne gjenta leken. De fleste lappene handlet om bursdagsbarnet. På noen stod det ting de måtte gjøre, som å gå baklengs, hoppe på et bein og gå ut og hente en stein. Noen var enkle spørsmål som, kan du et ord på I, kan du navnet på en gul frukt, hva er ananas osv. Det viktigste er at det ikke blir for vanskelig, og at ikke alle er alt for lett. Noen tøyselapper hadde vi også med, som f.eks si voff 4 ganger og hurra 1 gang.

20140329-130457.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: