Stjerner

Vi blir aldri lei av juleverksted, og fortsetter hele jula. I dag har vi lagd stjerner til pynt på nyttårsbordet. De passer også fint i juletreet eller som julepynt.Jeg kjøpte ferdige strimler på søstrene grene. Man kan klippe selv, men det er viktig at de er så rette og jevne som mulig. Det er også finest om papiret er likt på begge sider.
Likte godt mønstrene på strimlene fra søstrene grene.

Framgangsmåten står på pakken, men her er en i bilder for dere som ikke har den eller som trenger noen tips.


oppskrift

Den første stjernen jeg lagde ble ikke helt som den skulle. Derfor tenkte jeg vise dere hva jeg gjorde feil på første forsøk, og hvordan jeg gjorde for å få det riktig.

feilriktig


Lykke til!

Jeg ble hekta og vil lage flere.

En tanke om “Stjerner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: