Vinner av kokebok

Kokeboka LavFODMAP folkets favoritter har fått mange gode tilbakemeldinger. Nå er det en av mine følgere som skal få gleden av å prøve de mange gode oppskriftene.

Vi har trukket en vinner og vil gratulere Janne Kristin Yttri med ny kokebok.

Bloggen nærmer seg 1000 følgere på Facebook og jeg planlegger en ny Giveaway når jeg runder de 1000. Takk for at dere er innom og leser oppskriftene mine. Jeg gleder meg til å komme med mange flere. Snart er det vår. Kjøkkenhagen skal planlegges og da får dere høre litt om hva som skal plantes i hagen i år.

Ønsker dere alle en riktig god helg ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: