Sommerkonkurranse

Jeg og Linnèa har funnet ut at det er gøy med konkurranser. Spesielt når det dukker opp så mange fine premier i posten. Vi fikk derfor lyst til å lage en konkurranse selv her. 20140626-213715-77835676.jpg

I går kom en komfyr og en koketopp fra Miele på døra og i dag dukket det jammen opp en Kenwood kjøkkenmaskin opp på posten. Stor glede i heimen. Alt dette kommer fra min deltagelse i Hele Norge Baker sin Facebook-konkurranse som jeg vant, takket være mange av dere som var med å like bildet av Oreoiskaka mi. Fem av dere som stemte har allerede vunnet Oreokake. Nå ønsker vi å spre litt mer av denne gleden videre til noen der ute.

Vi sender en oppmerksomhet i posten til en av dere som liker eller har likt siden min på Facebook og som klarer å gjette hvilken farge det er på kjøkkenmaskinen jeg vant. Det er en Kmix kjøkkenmaskin, og alle de ulike fargene finner dere på Kenwoods hjemmeside her. Et lite tips: den er ikke flerfarget :).

Bli med å tipp. Svaret skriver du i kommentarfeltet  på innlegget om dette på facebooksiden https://www.facebook.com/smedstuacom innen klokken 21.00 Søndag 29.juni.

Konkurransen er ikke sponset av noen,  bare til for å spre litt sommerglede.

Lykke til 😉

Konkurransen er avsluttet. Gratulerer til Tone Thoresen Lisø som tippet riktig farge. Orange.

 

20140626-214602-78362524.jpg

20140629-211603-76563893.jpg

En tanke om “Sommerkonkurranse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: